Customer Reviews - Sweden

köprek JanSpj - Version 1.6 - 6/14/2010 - Sweden

1:a appen jag gör en review på och den är verkligen en fullfjädrad GPS. Kanon på att hålla redan på allt och jag lär mig fler saker med appen allteftersom jag använder den. Genom att placera fingern dit man vill slå får du avstånd samt därifrån till flagga, inte bara för de klubbor du definierat. GPS drar batteri så stäng av det som appen rekommenderar så håller den. Köprek!

köprek JanSpj - Version 1.6 - 6/14/2010 - Sweden

1:a appen jag gör en review på och den är verkligen en fullfjädrad GPS. Kanon på att hålla redan på allt och jag lär mig fler saker med appen allteftersom jag använder den. Genom att placera fingern dit man vill slå får du avstånd samt därifrån till flagga, inte bara för de klubbor du definierat. GPS drar batteri så stäng av det som appen rekommenderar så håller den. Köprek!

Bra! Stockhholmlady - Version 1.6 - 6/7/2010 - Sweden

Det tar lite tid på banan att använda Golfshot, men överlag väldigt bra. Avstånden är korrekta. Jag önskar att man kunde spara sina rundor i Excel, för att kunna föra ännu bättre statistik.

GolfShot känns bra slkslkslk - Version 1.6 - 6/6/2010 - Sweden

Skärmen lite svårläst i soligt väder men det är inte appens fel.

Direktörn Gnagarn72 - Version 1.6 - 6/6/2010 - Sweden

Det är bara att köpa.

Golfer Mr Bogey - Version 1.6 - 5/31/2010 - Sweden

I must say even as an medium golf player this is a fantastic "app". I have until now played 3 courses since I bought it and Golfshot has helped a lot. It is interesting to see how long my shots realy are, also fun to guess distance and check. I say buy now.

Golfshot is AWESOME! Rene Voorhorst - Version 1.5 - 5/17/2010 - Sweden

This is the coolest app I have on my iphone! It is very intuitive and it seems to work just great. I played 3 times a 9 hole with it this season and already playing below my Hcp I obtained late last season. I am convinced that I will lower my Hcp even further with this great tool. No more paper scorecard mess!

Köp Nikon69 - Version 1.5 - 5/8/2010 - Sweden

Jag säger bara KÖP!

Grym app! Disiznxt - Version 1.5 - 5/6/2010 - Sweden

Lätt värt pengarna, köp

Magisk Macccccan - Version 1.5 - 5/4/2010 - Sweden

Galet nöjd!! Gör precis det den ska med bravur.

Prisvärd! Mattias Lenbäck - Version 1.5 - 5/4/2010 - Sweden

Mycket bra och prisvärd golfapp! Bara att köpa!!!

Prisvärd! GuldTias - Version 1.5 - 5/4/2010 - Sweden

Mycket bra och prisvärd golfapp! Bara att köpa!!!

Snyggt!! Tjet - Version 1.5 - 4/21/2010 - Sweden

Grym app som jag kan rekommendera alla bättre golfare som vill ha bra mått på banan. Var riktigt nära att spendera 5 papp på en SkyCaddie när jag fick höra om GolfShot. Bara att ladda hem. Det enda negativa är att man får vänta några sekunder på den att ställ in det rätta måttet. Annars super!!

Kan förmodligen inte bli bättre Föredetta vilse i spenaten - Version 1.5 - 4/12/2010 - Sweden

Skriver vanligtvis aldrig recensioner men denna App förtjänar verkligen ett undantag. Var lite tveksam inför inköpet men lät mig övertygas om Appen förträfflighet av en kollega. Väl ute på banan imponerades jag av precisionen i längdangivelserna, detaljrikedomen, användarvänligheten och hur snabbt det gick att mata in både score och statistikgrundande information. Fantastiskt prisvärd App som påskyndar spelet och garanterat kommer att hjälpa dig utvecklas som golfare.

Jättebra:-) Golfare - Version 1.5 - 4/5/2010 - Sweden

Funkar perfekt vad gäller avstånd. Enkel och snabb. Billig också jämfört med kikare o Skycaddie mm. Översättningen till svenska är lite kul, men det kan man leva med. Poängberäkningen funkar inte heller. Kul med statistiken. Toppenapp som rekommenderas!

Inte lång väntetid på banor! Jillis - Version 1.2 - 10/9/2009 - Sweden

Nu har albatross banan scannats in, måste blivit fel förra gången då jag inte fick någon email bekräftelse. Men denna gång gick det på 3 dgr.

Toppen Opsrobban - Version 1.2 - 10/3/2009 - Sweden

Slår många dyrare lösningar på fingrarna. Fungerar klockrent och suporten i topp.

Well worth the money Olingabe - Version 1.2 - 10/3/2009 - Sweden

Nice interface and the graphs look good. I am using the 2 nd generation of iPhone and it is quite accurate. Well worth it

Great application and superb service :-) /Rickard G - Version 1.2 - 9/10/2009 - Sweden

The application works perfect in all aspects and the support (add new courses) is fantastic! I sent a scanned image of the scorecard and a link to the course website and received a new course (100% accurate) three days later :-) Best buy ever!

Kanon C-delirious - Version 1.2 - 9/4/2009 - Sweden

Kan inte bli bättre än det här programmet för en golfare!

Kanon Ranko1 - the almighty king - Version 1.2 - 9/4/2009 - Sweden

Kan inte bli bättre än det här programmet för en golfare!

Awesome app Marco Berg - Version 1.2 - 8/31/2009 - Sweden

Awesome app with amazing support! I requested a new course and got it added in two days!

Awesome app Qramohn - Version 1.2 - 8/31/2009 - Sweden

Awesome app with amazing support! I requested a new course and got it added in two days!

Snabba ryck! MonsterMalte - Version 1.2 - 8/30/2009 - Sweden

Skickade in scorekort från Leksands GK på fredagen och önskade att få den tillagd. På fredag kväll kom bekräftelse mail, och på söndag morgon kom ett mail på att det var inlagt och klart. Den servicen kan inte vara något annat än en 5:a.

Snabba ryck! Magnus Lindgren - Version 1.2 - 8/30/2009 - Sweden

Skickade in scorekort från Leksands GK på fredagen och önskade att få den tillagd. På fredag kväll kom bekräftelse mail, och på söndag morgon kom ett mail på att det var inlagt och klart. Den servicen kan inte vara något annat än en 5:a.