Customer Reviews - Sweden

Mizuno Mizuno swe - Version 2.5 - 9/8/2011 - Sweden

Som sagt var, nu e man på väg bli en materialare! Inte blir man bättre precis.

Kanon Kung_Rikard - Version 2.5 - 8/29/2011 - Sweden

Helt underbar golfapp, har höjt mitt spel till en ny nivå och underlättar klubbvalen avsevärt.

229 kr och värt varenda krona Nilhad81 - Version 2.5 - 2/19/2011 - Sweden

Funkar över förväntan! Skulle inte din hemmabana finnas maila då golfshot och den finns inom ett par dagar. Det är fantastiskt. Även mycket bra hjälp att se vad man behöver träna på, dvs om man reggar utslag, plikt, putt och bunker mm. Det går fortare att skriva in all den infon än att skriva på ett vanligt scorekort!

Mumma Hoganinov - Version 2.5 - 1/2/2011 - Sweden

Detta är i skrivande stund det bästa golfprogrammet.

The best Golfmasterssssss - - 12/17/2010 - Sweden

Best app ever. Everything is perfect and all your rounds are saved and u can get good statistics from your rounds so u know what u have to practice :)

Great application! Xrister - Version 2.1 - 8/18/2010 - Sweden

I really love this application and its simplicity. It is really easy to enter your score and I love the GPS functionality telling me how far it is to different locations on the course. To the developers, it would be a 5 star if it also could track how far your strokes goes or at least only your first stroke. Since you already enter which club you use when enetring the score it would be nice if the app could save how far your first stroke was. In conclusion: GREAT APPLICATION!

Imponerande PokerTotte - Version 2.1 - 7/18/2010 - Sweden

Jag köpte golfshot pga av dess höga rating. Kan bara hålla med. Mycket enkel att använda och ger direkt svar på avstånd. Golfspelet går mycket snabbare och smidigare än normalt då jag slipper fippla med banguide eller leta avståndsmarkörer på marken. Stort plus att man enkelt kan mäta avstånd till valfri plats på banan.

Översättningen förbättrad ftuftyufty - Version 2.1 - 7/17/2010 - Sweden

Tänkte bara nämna att översättningen till svenska är förbättrad i de senaste versionerna och att skärmdumparna i App Store är inaktuella i detta avseende.

Träffsäker TomSoo - Version 2.0 - 7/5/2010 - Sweden

Spelat ett antal banor nu och hittils har måtten stämt till 100 procent

Mycket bra statistik Foppa65 - Version 2.0 - 7/2/2010 - Sweden

Har ca 20 rundor sparade och man kan se mycket väl vad man behöver förbättra/träna på. Går jag ut med fullt batteri så har jag ca 60% kvar efter rundan [men jag är noga med att sätta den i "viloläge" när jag inte använder den]. Avstånden stämmer bra ute på banorna. Lite småmissar på översättningen till svenska med inget som spelar roll. Rekommendera denna starkt till er med hcp under 10, som har kolla på hur långt ni slår med varje klubba.

Problem Ripton1234 - Version 2.0 - 6/28/2010 - Sweden

Gå in i inställningar, allmänt, platstjänst, där klickar du i golfshot gps.

kanonbra men... Pebbe67 - Version 2.0 - 6/28/2010 - Sweden

efter uppdatering till IOS4 så hittar den inte satelliter :-( fixa!

Riktigt bra. Totte SWEDEN - Version 2.0 - 6/23/2010 - Sweden

Funkar utmärkt och är smidig. Efter avslutad runda har jag ca. 40% batteritid kvar. Ett plus är sparade scorekort i telefonen men också auto via mail. Version 2.0 = multitaskimg

Mr ClarenceO - Version 1.6 - 6/22/2010 - Sweden

Can´t think of a more priceworthy application:) Works perfectly:)

köprek JanSpj - Version 1.6 - 6/14/2010 - Sweden

1:a appen jag gör en review på och den är verkligen en fullfjädrad GPS. Kanon på att hålla redan på allt och jag lär mig fler saker med appen allteftersom jag använder den. Genom att placera fingern dit man vill slå får du avstånd samt därifrån till flagga, inte bara för de klubbor du definierat. GPS drar batteri så stäng av det som appen rekommenderar så håller den. Köprek!

Bra! Stockhholmlady - Version 1.6 - 6/7/2010 - Sweden

Det tar lite tid på banan att använda Golfshot, men överlag väldigt bra. Avstånden är korrekta. Jag önskar att man kunde spara sina rundor i Excel, för att kunna föra ännu bättre statistik.

GolfShot känns bra slkslkslk - Version 1.6 - 6/6/2010 - Sweden

Skärmen lite svårläst i soligt väder men det är inte appens fel.

Direktörn Gnagarn72 - Version 1.6 - 6/6/2010 - Sweden

Det är bara att köpa.

Golfer Mr Bogey - Version 1.6 - 5/31/2010 - Sweden

I must say even as an medium golf player this is a fantastic "app". I have until now played 3 courses since I bought it and Golfshot has helped a lot. It is interesting to see how long my shots realy are, also fun to guess distance and check. I say buy now.

Golfshot is AWESOME! Rene Voorhorst - Version 1.5 - 5/17/2010 - Sweden

This is the coolest app I have on my iphone! It is very intuitive and it seems to work just great. I played 3 times a 9 hole with it this season and already playing below my Hcp I obtained late last season. I am convinced that I will lower my Hcp even further with this great tool. No more paper scorecard mess!

Köp Nikon69 - Version 1.5 - 5/8/2010 - Sweden

Jag säger bara KÖP!

Grym app! Disiznxt - Version 1.5 - 5/6/2010 - Sweden

Lätt värt pengarna, köp

Prisvärd! Mattias Lenbäck - Version 1.5 - 5/4/2010 - Sweden

Mycket bra och prisvärd golfapp! Bara att köpa!!!

Magisk Macccccan - Version 1.5 - 5/4/2010 - Sweden

Galet nöjd!! Gör precis det den ska med bravur.

Snyggt!! Tjet - Version 1.5 - 4/21/2010 - Sweden

Grym app som jag kan rekommendera alla bättre golfare som vill ha bra mått på banan. Var riktigt nära att spendera 5 papp på en SkyCaddie när jag fick höra om GolfShot. Bara att ladda hem. Det enda negativa är att man får vänta några sekunder på den att ställ in det rätta måttet. Annars super!!