Kundrecensioner

Köp !! Lilleduffen - Version 2.5 - 2011-08-11 - Sverige

Supernöjd !! Har förenklat mitt golfspelande massor på banan. Även roligt att hemma i soffan kolla olika banors banguider och planera rundan redan där.

Funkar superbra Jigesmund - Version 2.5 - 2011-07-30 - Sverige

Värd mer än 229 SEK

Rekommenderas starkt Etseob - Version 2.5 - 2011-07-22 - Sverige

Helnöjd efter att ha använt den i ett halvt år på många rundor. Förbluffande att det Max skiljer en meter mor min kompis kikare.

Super nöjd! Alex.ak - Version 2.5 - 2011-07-16 - Sverige

Är supernöjd, var väldigt orolig innan jag köpte den om gps bilderna skulle vara värdelösa men de var långt över förväntan, grymt snygg design, lätta menyer och väldigt logiskt! Skulle kunna betala 200 kr till om de gjorde animerad grafik på gps bilderna för banorna, hoppas det blir möjligt snart!

App good. Battery usage not! Milesmobiles - Version 2.5 - 2011-07-09 - Storbritannien

Great app and well worth the money if you play different courses and always but the strokesaver / course map. Using the gps constantly though killed my battery - phone died by 11th! Need an iPhone 4!

MUST HAVE! scott smith - Version 2.5 - 2011-07-08 - Storbritannien

If your a keen a regular golfer it's a must have, an if your an high handicapper this will defo save you 2-4 shots around, using the right club is key to a good score

Great app - what about the rules! Dommy (BFG) - Version 2.5 - 2011-07-05 - Storbritannien

I bought this app over 4months ago and it is great. I find the yardage very accurate and the arial view a real asset. I do however need GolfShot's help. The new R&A rules have banned most Phone GPS as many have the capability to get weather and direction information. I played in a ProAm yesterday and the PGA official told me that if you can delete any weather and compass apps from a phone then it can be used in a competition. Unfortunately iPhone have a compass app that cannot be deleted so I need GolfShot to help get apple to unlock this app and allow everyone to use this Great App in competitions. Look forward to an iPhone update!!!!

What an app!! Brad Girvan - Version 2.5 - 2011-07-04 - Storbritannien

Got it with a bit of trepidation as I play a lot of courses I am not a member of, however , no need to worry as it works great.

Gps Doggo1256 - Version 2.5 - 2011-07-03 - Storbritannien

Fantastic app, I play off 5 and this has really helped my game...I can be a little 'wild' let's say, but now I recover a lot better as I know my yardage everywhere is correct.

Värt pengarna Michael Robisch - Version 2.5 - 2011-06-12 - Sverige

Använde appen idag en hel 18 håls runda på min iphone4. Använde ca 30% av batterikapaciteten på hela rundan. Klickade på strömspara läget efter varje hål. Aktiverade sedan när jag behövde veta avståndet (vilket inte alltid behövdes) inför nästa slag. Scorekorten med statistik är väldigt bra. När man väl har testat funktionerna hemma så går allt mycket snabbare att registrera när man väl spelar. Slopen funkade bra på min hemmabana (Lagans GK). Man såg direkt vilka hål man hade extra slag på. Att slopen inte alltid stämmer för en del som spelar borde bero på att man ändrat något eller några hål på just denna bana och då har slopen troligtvis förändrats också (gissar jag).

Les 007campo - Version 2.5 - 2011-06-07 - Storbritannien

This is the best app for the iPhone it is fantastic five stars .

Grymt Aikaik - Version 2.5 - 2011-05-30 - Sverige

Grymt bra, provade en scycaddie men denna funkar minst lika bra och är betydligt billigare.

Helt perfekt.... Mårten K - Version 2.5 - 2011-05-28 - Sverige

Helt suveränt program, har spelat på 5 olika banor och det har stämt perfekt med slopetabell mm. Dock senast så stämde inte damernas slope på den banan men det är ju bara att justera.

bra knightpete - Version 2.5 - 2011-05-05 - Sverige

dock är minus:

bra Peter Nilsson - Version 2.5 - 2011-05-05 - Sverige

dock är minus:

Grymt program som blir grymmare med Golfplan. Tobias Karlhager - Version 2.5 - 2011-05-02 - Sverige

Har kört appen ett tag och är riktigt nöjd. Bra statistik och otroligt bra med avståndsmätare och allt. Detta drar dock lite mycket batteri. Men laddade ner Golfplan som man kan synka med detta program, och vips så har du ett träningsprogram utifrån dina scorekort och dessutom videos. Kan varmt rekomendera att även köra Golfplan med Golfshot PRO.

Top App Fitlike min? - Version 2.5 - 2011-05-02 - Storbritannien

If your a Golfer and don't have GPS yet this is a must! Out of all the money spent on golf stuff over the past 12 months this is the best at just £17.99.

Grymt program som blir grymmare med Golfplan. Tobbelito - Version 2.5 - 2011-05-02 - Sverige

Har kört appen ett tag och är riktigt nöjd. Bra statistik och otroligt bra med avståndsmätare och allt. Detta drar dock lite mycket batteri. Men laddade ner Golfplan som man kan synka med detta program, och vips så har du ett träningsprogram utifrån dina scorekort och dessutom videos. Kan varmt rekomendera att även köra Golfplan med Golfshot PRO.

Nice René Madsen - Version 2.5 - 2011-05-01 - Sverige

Super bra. Gør det den skal.

Nice Rene.m - Version 2.5 - 2011-05-01 - Sverige

Super bra. Gør det den skal.

Quality app and great value geoffcrow - Version 2.5 - 2011-04-30 - Storbritannien

Bought this app on the strength of the previous reviews having baulked at paying £300 for a tailor made GPS golf handheld. Suffice to say, the app is superb and my only criticism would be the battery life of the phone (mine's a 3GS). First time I used it I had 5% battery left after 18 holes, having had to nurse the last few holes. 2nd time it lhad 17% left - despite turning off everything likely to drain the battery.

Funkar hur bra som helst! Mammamian - Version 2.5 - 2011-04-27 - Sverige

Smidig app som helt klart är värd pengarna!

Callaway snickaren Golf Callaway - Version 2.5 - 2011-04-22 - Sverige

Jag väntade mig inte mycket av denna app. Jag trodde att kritiken var överdriven. Jag spelade första rundan i dag. De funkade bra. När jag kom hem la jag till statistiken, efter som allt går bra att ändra även efteråt. Jag startade en ny runda när jag kom hem och upptäckte nya funktioner i lugn & ro. Jag raderade sedan min test runda för att inte förstöra statistiken utan att spela. Men det var bra att kunna gå igenom appen hemma, nu blir den lättare att använda vid nästa runda

Pärra Pärrapro - Version 2.5 - 2011-04-18 - Sverige

Otroligt bra !!

Mr Shooterhayes - Version 2.5 - 2011-04-04 - Sydafrika

Great app