Kundrecensioner

Great App jjthd - Version 1.6 - 2010-07-29 - Storbritannien

Every golfer shld have one! Choosing starting hole is a great addition. Thanks

The best golf App around brianmcguigan - Version 2.1 - 2010-07-29 - Storbritannien

I have used "stand alone" GPS rangefinders for some years now and this App compares very favourably. The only drawback is the limited availability of mapped courses which can be sorted by mapping your own course using MotionX and instructions supplied by Golfshot.

Gps Sibobster - Version 2.1 - 2010-07-27 - Storbritannien

What a fab app, as good as the £200+ gps ones

Awesome b_johnno - Version 2.1 - 2010-07-22 - Storbritannien

This is a great app. I cannot believe the accuracy. I would recommend fully charging your phone before a round, but this app makes golf easier!

Imponerande PokerTotte - Version 2.1 - 2010-07-18 - Sverige

Jag köpte golfshot pga av dess höga rating. Kan bara hålla med. Mycket enkel att använda och ger direkt svar på avstånd. Golfspelet går mycket snabbare och smidigare än normalt då jag slipper fippla med banguide eller leta avståndsmarkörer på marken. Stort plus att man enkelt kan mäta avstånd till valfri plats på banan.

Översättningen förbättrad ftuftyufty - Version 2.1 - 2010-07-17 - Sverige

Tänkte bara nämna att översättningen till svenska är förbättrad i de senaste versionerna och att skärmdumparna i App Store är inaktuella i detta avseende.

Utrolig bra app Einar Solheim - Version 2.1 - 2010-07-13 - Norge

Anbefales!

Per tutti i golfisti APO 66 - Versione 2.1 - 2010-07-10 - Italien

Ottimo !!!! Bisogna solo ricordarsi di caricare l'IPhone prima di andare in campo. Per il resto Perfetto ed utilissimo soprattutto per avere le statistiche degli score.

Träffsäker TomSoo - Version 2.0 - 2010-07-05 - Sverige

Spelat ett antal banor nu och hittils har måtten stämt till 100 procent

Great Software Alistair Draper - Version 2.0 - 2010-07-03 - Nya Zeeland

Very easy to use and means at each shot you know exactly which club you could use, made golf that little bit easier. A Must Have!!

Mycket bra statistik Foppa65 - Version 2.0 - 2010-07-02 - Sverige

Har ca 20 rundor sparade och man kan se mycket väl vad man behöver förbättra/träna på. Går jag ut med fullt batteri så har jag ca 60% kvar efter rundan [men jag är noga med att sätta den i "viloläge" när jag inte använder den]. Avstånden stämmer bra ute på banorna. Lite småmissar på översättningen till svenska med inget som spelar roll. Rekommendera denna starkt till er med hcp under 10, som har kolla på hur långt ni slår med varje klubba.

Problem Ripton1234 - Version 2.0 - 2010-06-28 - Sverige

Gå in i inställningar, allmänt, platstjänst, där klickar du i golfshot gps.

kanonbra men... Pebbe67 - Version 2.0 - 2010-06-28 - Sverige

efter uppdatering till IOS4 så hittar den inte satelliter :-( fixa!

Problem Henrik Schandorff - Version 2.0 - 2010-06-28 - Sverige

Gå in i inställningar, allmänt, platstjänst, där klickar du i golfshot gps.

기능추가요청 blueskychoe - 버전 1.6 - 2010-06-25 - Sydkorea

한국의 골프장은 대부분 2개의 그린으로 운영하는데 숏게임에는 좌 우 그린에 따라 거리가 다름니다 프로그램에서 설정할때 입력변수를.넣을수 있도록 하면 편리하겠네요 또한 핀의위치도 입력할수 있다면 더욱 좋겠지요!

Riktigt bra. Totte SWEDEN - Version 2.0 - 2010-06-23 - Sverige

Funkar utmärkt och är smidig. Efter avslutad runda har jag ca. 40% batteritid kvar. Ett plus är sparade scorekort i telefonen men också auto via mail. Version 2.0 = multitaskimg

Mr ClarenceO - Version 1.6 - 2010-06-22 - Sverige

Can´t think of a more priceworthy application:) Works perfectly:)

WOW Penta999 - Version 1.6 - 2010-06-17 - Norge

Only one thing to say:

köprek JanSpj - Version 1.6 - 2010-06-14 - Sverige

1:a appen jag gör en review på och den är verkligen en fullfjädrad GPS. Kanon på att hålla redan på allt och jag lär mig fler saker med appen allteftersom jag använder den. Genom att placera fingern dit man vill slå får du avstånd samt därifrån till flagga, inte bara för de klubbor du definierat. GPS drar batteri så stäng av det som appen rekommenderar så håller den. Köprek!

Bra! Stockhholmlady - Version 1.6 - 2010-06-07 - Sverige

Det tar lite tid på banan att använda Golfshot, men överlag väldigt bra. Avstånden är korrekta. Jag önskar att man kunde spara sina rundor i Excel, för att kunna föra ännu bättre statistik.

GolfShot känns bra slkslkslk - Version 1.6 - 2010-06-06 - Sverige

Skärmen lite svårläst i soligt väder men det är inte appens fel.

Direktörn Gnagarn72 - Version 1.6 - 2010-06-06 - Sverige

Det är bara att köpa.

Golfer Mr Bogey - Version 1.6 - 2010-05-31 - Sverige

I must say even as an medium golf player this is a fantastic "app". I have until now played 3 courses since I bought it and Golfshot has helped a lot. It is interesting to see how long my shots realy are, also fun to guess distance and check. I say buy now.

Golfshot is AWESOME! Rene Voorhorst - Version 1.5 - 2010-05-17 - Sverige

This is the coolest app I have on my iphone! It is very intuitive and it seems to work just great. I played 3 times a 9 hole with it this season and already playing below my Hcp I obtained late last season. I am convinced that I will lower my Hcp even further with this great tool. No more paper scorecard mess!

Köp Nikon69 - Version 1.5 - 2010-05-08 - Sverige

Jag säger bara KÖP!